انتقال دستاوردها و تجربیات پارک های علم و فناوری به سوریه

به گزارش یزد بلاگ، به گزارش خبرنگاران، به نقل از وزارت علوم، منصور غلامی وزیر علوم، با شفیق دیوب سفیر جمهوری عربی سوریه به منظور آنالیز راه های توسعه همکاری های علمی تحقیقاتی بین ایران و سوریه، ملاقات و گفت وگو کرد.

انتقال دستاوردها و تجربیات پارک های علم و فناوری به سوریه

غلامی در این ملاقات با اشاره به اهمیت همکاری های علمی بین دو کشور ایران و سوریه، گفت: علاقه مند هستیم که همکاری های خوبی بین دو کشور دوست و برادر ایران و سوریه در زمینه های مختلف علمی، تحقیقاتی و پژوهشی صورت گیرد و در این راستا باید علایق مشترک بین دو کشور احصاء و برنامه ریزی شده و سپس مورد توجه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: دانشجویان زیادی از کشور سوریه در ایران تحصیل نموده و فارغ التحصیل شده اند و تعدادی کثیری نیز در حال تحصیل هستند.

وزیر علوم، صندلی دنیای ایران را در بعضی رشته های تحصیلی، بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: در رشته هایی همچون نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی جزو 10 کشور برتر دنیا هستیم و آمادگی داریم با وجود این ظرفیت علمی ارزشمند همکاری تنگاتنگی بین اساتید و دانشجویان دو کشور ایران و سوریه اتفاق بیفتد و فعالیت های مشترک علمی ارزشمندی ارائه گردد.

غلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیروزیت هایی که پارک های علم و فناوری در ایران داشته اند، اعلام کرد: در این پارک ها جوانان تحصیل نموده و متخصص در کنار اساتید دانشگاه ها، ایده های فناورانه خود را با حمایت پارک ها رشد می دهند و به شرکت هایی تبدیل می شوند که در جهت برطرف احتیاجهای جامعه و حتی صادرات محصول به کشورهای دیگر بسیار پیروز عمل می نمایند.

وی اضافه کرد: همه کشورها به توسعه چنین مراکزی احتیاج دارند تا در برابر رفتارهای خصمانه کشورهای استعمارگر که عموماً این روزها ملت های زیادی را تحت فشار قرار می دهند، ایستادگی نمایند. اینکه کشور ما طی سه سال گذشته به خوبی توانسته است در برابر تحریم های ظالمانه ای که علیه مان روا داشته شده است، مقاومت بسیار خوبی از خود نشان دهد، مرهون خدمات و دستاوردهای ارزشمند علمی است که به دست جوانان و متخصصان داخلی رقم خورده است.

غلامی همچنین آموزش های مهارتی تکنسین و کارشناسان ماهر در صنایع و تربیت نیروی انسانی ماهر را مورد توجه قرار داد و گفت: در این زمینه نیز امکان همکاری های خوبی بین دو کشور وجود دارد که باید مقدمات آن فراهم شده و موضوعات کلیدی مورد تفاهم قرار گیرد.

شفیق دیوب سفیر جمهوری عربی سوریه در ایران نیز در این ملاقات، گفت: تأثیر دستاوردهای علمی تحقیقاتی ایران در حوزه های مالی و مقاومت در برابر تحریم های ظالمانه، شایسته تبریک و تکریم است.

وی گفت: پیروزیت ها و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران به عنوان انگیزه و الگویی است که کشورهای دنیا سوم می توانند برای دستیابی به پیروزیت های علمی از آن پیروی نمایند و به عنوان الگویی پیروز آن را در نظر گیرند.

سفیر سوریه در ایران تاکید نمود: محقق ساختن پیشرفت های علمی در زمینه های مالی و مهم تر از آن انتقال این تجارب ارزشمند باید مورد توجه کشورهای دنیا سوم قرار گیرد. کشور سوریه نیز آمادگی خود را برای همکاری در عالی ترین سطوح ممکن در ذیل فعالیت های وزارت تعلیمات عالی اعلام می نماید.

ه گفته سفیر سوریه، تاسیس آزمایشگاه های پژوهشی، مشارکت در برگزاری همایش ها و کنفرانس های علمی بین دو کشور، همکاری زمینه آموزش مهارت های علمی، تبادل دانشجو و اساتید در دوره های کوتاه مدت و تبادل تجربیات، هدایت مشترک انتها نامه های کارشناسی ارشد و دکترا، انتشار مقالات در مجله های علمی و پژوهشی دو کشور از جمله مواردی است که دو کشور می توانند در آنها نهایت همکاری را داشته باشند.

وی همچنین اعلام کرد: انتقال فناوری از ایران و بومی سازی آن در سوریه برای ما از اولویت برخوردار است.

در این ملاقات، همچنین دکتر سالارآملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین المللی نیز فرایند توسعه همکاری های علمی و فناورانه تهران و دمشق را تشریح کرد و چالش های فراروی توسعه همکاری های فیمابین را برشمرد.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 15 مرداد 1400 بروزرسانی: 15 مرداد 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 3215

به "انتقال دستاوردها و تجربیات پارک های علم و فناوری به سوریه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتقال دستاوردها و تجربیات پارک های علم و فناوری به سوریه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید